Product details

Product description

Vibrating screen atomizer  Same day delivery  SF free shipping  Instructions for use are in the product box


Polymer Materials----- No rust, strong water absorption and not easy to leak( long lasting)

Highly elastic properties---- The atomization passing rate is high, and the clogging and breakage are close to zero.( long lasting)

Non-metallic flexible materials---- The atomizer piece is not easy to break and pop out, making atomization safer( safety)

High-frequency oscillation drug particle size is 3 μm, stable concentration, and precise atomization( Accurate)    


common problem

1. How to clean the medicine cup? What to use for cleaning?

answer: After each use, remove the liquid cup, take out the atomization module, and soak it in warm water for 5 minutes.- 10 minutes, pour clean, add 10ML warm water and atomize for 10 minutes, then dry the liquid cup and atomization module, and wipe the main unit with a dry cloth.( Or drain naturally) That’s it, just install the cleaned main unit and liquid cup, turn it on and atomize the water in the atomizing tablet cleanly.


2. Why can’t you use purified water and distilled water??

answer: Because pure water and distilled water have no conductive ions, the liquid cannot vibrate at high speed, so it cannot be atomized.


3. What is the service life of the atomizer?? How many years of warranty and how long will it take to repair??

answer: Under normal use, the product life is 5 years; The main unit has a one-year warranty and the liquid cup has a 6-month warranty. The returned product is expected to be modified and sent back to the customer within 15 days.


4. Different atomizer tablets emit mist at different speeds, resulting in inconsistent amounts of remaining liquid for patients, which will affect the efficacy.

answer: The atomizer uses ceramic vibration to filter the medicinal liquid from the atomization piece to select qualified particles. The ceramic vibration belongs to the range of values. Each machine has a little difference, but they are all within the range provided by the pharmaceutical company. affect the therapeutic effect.


5. The atomizer lights up normally with green light, but no fog comes out.

answer: If the atomizer piece is damaged, it is recommended to replace the atomizer module.


6. The atomizer does not light up and does not produce fog.

answer: It is recommended to try again after charging fully.


7. The atomizer piece of the medicine liquid cup is perforated, causing the medicine liquid to leak out.

answer: The atomizer sheet is a precision mechanical component and cannot withstand the poke and pressure of sharp instruments. If there is a hole, the atomizer module can be replaced.


8. After pressing the switch of the atomizer, the green light will turn to blue immediately, and no fog will come out.

answer: The flashing blue light indicates that there is no power and needs to be charged as soon as possible. It will return to normal after it is fully charged.

联想截图_20230926124129.png

Product description

  • No data available

Product description

  • No data available

colour

White

size

One size fits all

number - +

add to cart

Buy now